In januari 2014 studeerde ik af als Bachelor in de logopedie aan de Hogeschool Gent, Campus Vesalius. Tijdens mijn opleiding liep ik stage in verschillende settings, waaronder een revalidatiecentrum, centrum voor mensen met een NAH (niet-aangeboren hersenletsel), buitengewoon onderwijs en verschillende logopedische groepspraktijken.
Na mijn opleiding ging ik onmiddellijk aan de slag als logopediste in het revalidatiecentrum van het AZ Sint-Elisabeth Zottegem, waar ik voornamelijk volwassenen met neurologische spraak- en taalstoornissen behandelde.

In maart 2014 startte ik eveneens mijn logopedische praktijk op, specifiek gericht op volwassenen met neurogene stoornissen.

Sinds januari 2016 ben ik actief op de dienst Geriatrie van het AZ Sint-Elisabeth Zottegem, waar ik samen met een multidisciplinair team in sta voor het onderzoeken en behandelen van 75-plussers met taal-, spraak- en slikstoornissen. Ik hielp eveneens de geheugenkliniek van het ziekenhuis mee uitbouwen en onderzoek mensen met een vermoeden van beginnende dementie.

Ik blijf me ook steeds bijscholen door regelmatig studiedagen en cursussen te volgen. Op deze manier blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de logopedie. Ik ga ook regelmatig naar materiaalbeurzen. Zo blijf ik op de hoogte van nieuwe materialen.

Verder ben ik ook stagebegeleider van studenten logopedie aan de Artveldehogeschool Gent.

Indien u persoonlijke vragen heeft of gewoon algemene informatie wenst te verkrijgen, kijk gerust even verder op mijn website of contacteer mij persoonlijk. Ik beantwoord uw vragen met veel plezier!